Politiek en Samenleving

Voor een vrije samenleving


  Huisregels

  Deel
  avatar
  Eric de Blois
  Beheerder
  Beheerder

  Aantal berichten : 754
  Leeftijd : 59
  Woonplaats : Chili
  Registration date : 06-08-08
  070808

  Huisregels

  Bericht van Eric de Blois

  Enkele huisregels

  1. Respecteer elkaars mening.

  Onthoud dat er ook andere mensen zijn die hun zegje willen doen in de discussie. Behandel hen net zoals je zelf behandeld wilt worden. Dat betekent dat je, net zoals in een offline-discussie, naar elkaar luistert en op basis van argumenten met elkaar in discussie gaat.

  2. Keuze nickname en avater.

  Dit forum is bedoeld voor mensen die achter hun mening staan en deze met argumenten onderbouwen. Wie een duidelijk mening heeft, heeft niets te verbergen en moet dit doen onder gebruikmaking van werkelijke naam en het liefst voorzien van een duidelijke foto van het gezicht. Hier stellen we openheid en transparantie op prijs. Mensen die gebruik willen maken van een nickame zijn niet welkom hier.

  3. Schelden stellen wij niet op prijs en dreigen is helemaal taboe

  Op dit forum accepteren we geen bedreigende taal. Reacties met deze inhoud worden dan ook zonder pardon verwijderd. Schelden zien we liever ook niet, maar doe je dat wel, onderbouw dit in ieder geval met argumenten. Woorden als K a n k e r, 'kankerhomo', 'kankermarokkaan', 'kankerhollander', 'kk', 'riffer', 'rifaap', 'zwarte aarp' etc. zijn hier verboden. Commentaren die deze woorden bevatten worden onmiddelijk verwijderd. Mensen die regelmatig schelden en geen argumenten gebruiken krijgen een definitieve ban.

  4. Blijf on-topic.

  Je reactie moet gaan over het onderwerp van het bijbehorende artikel. Pogingen om de discussie expres een andere kant op te sturen worden niet gewaardeerd. Wanneer je over een ander onderwerp wilt discussieëren, kun je altijd zelf een topic beginnen in het forum.

  5. Val niet in herhaling.

  Niets is zo irritant een constante herhaling van zetten in een discussie. Wanneer je wilt reageren, zorg dan dat je iets hebt toe te voegen aan de discussie en dat je dus iets nieuws vertelt.

  6. Kwaliteit vs. kwantiteit

  Goed schrijven is beter dan veel schrijven. Lees je eigen berichten na en verplaats je in de lezer; is je boodschap duidelijk? Reageer vooral op wat anderen schrijven, dat brengt een discussie op gang! Topic's zonder reactie's zullen op termijn worden verwijderd!

  7. Lezers vs schrijvers

  Er zijn leden die hier alleen komen om te lezen, zonder zelf deel te nemen aan een discussie. Zulke leden zullen op termijn worden verwijderd van het forum. Nieuwsgierigen zijn hier niet welkom!

  8. Kopiëren en plakken

  Alle topic's die zijn overgenomen van een andere site moeten altijd voorzien zijn van een bron met een link, datum en de schrijver indien deze bekend is. Topic's van boulevard-media als de Telegraaf en GeenStijl worden hier niet getolereerd.

  Deel dit bericht op: diggdeliciousredditstumbleuponslashdotyahoogooglelive

  Geen commentaar.


   Het is nu do jan 17, 2019 11:29 am